Ο Ροδαμός είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία άνοιξε τις πόρτες της την άνοιξη του 2008. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου συγκροτήματος χρησιμοποιώντας στοιχεία της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής της ορεινής Χαλκιδικής. Αυτός ήταν και ο λόγος που τις εγκαταστάσεις και τα κτήρια μας επιμελήθηκαν ντόπιοι τεχνίτες και αρχιτέκτονες.

Η πρώτη μας επαφή με τις υπηρεσίες της εστίασης και της διαμονής έγινε στις αρχές του 2000. Όπως και σήμερα, έτσι και πριν από ,σχεδόν, είκοσι χρόνια είχαμε την έντονη επιθυμία όχι μόνο να αναδείξουμε την ομορφιά του τόπου μας, αλλά να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα γνωρίζοντας τους με την μακεδονίτικη φιλοξενία.

Οι δύο πυλώνες στους οποίους στηριχθήκαμε για τη δημιουργία του Ροδαμού , ήταν:

  • *Η ανάδειξη της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της ορεινής περιοχής του Χολομώντα και των ποιοτικών τοπικών μας προιόντων

  • *Η παροχή ζεστής φιλοξενίας στους επισκέπτες μας και υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν κάθε τους ανάγκη

Στόχος μας ήταν φυσικά να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα ξεχώριζε για την ποιότητα και την άνεση του, αλλά θα σέβεται παράλληλα το οικοσύστημα που τον φιλοξενεί. Το σημαντικότερο όμως για μας είναι η επιθυμία μας να νιώθουν οι καλεσμένοι μας ότι ο Ροδαμός είναι προέκταση του ίδιου του σπιτιού μας: μαγειρεύουμε στις κουζίνες μας όπως θα μαγειρεύαμε στην κουζίνα του σπιτιού μας, και σας υποδεχόμαστε στο lobby όπως θα κάναμε και στο σαλόνι μας.

Για μας οι πελάτες μας είναι οι προσκεκλημένοι μας, και τους προσφέρουμε φυσικά, μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας, με το καλύτερο χαμόγελό μας!

Ό Ροδαμός δημιουργεί αναμνήσεις….